Hold dig trendy: Tip om at bære snapback-hatte

0
21

Det er godt, at snapback-hatte er så hotte lige nu, for de er perfekte til at forblive trendy. De nyeste modeller af disse hatte findes i mange former og størrelser, lige fra baseball caps til trucker caps og fra snapbacks til bucket hats. I disse dage går trenden ud på at bære dem med håret trukket tilbage i en rodet hestehale eller knold.

Du kan også bære dem som tilbehør ved at kombinere dem med din yndlingsblazer eller -jakke – også selvom det ikke er vinter endnu! Uanset hvad du gør, så sørg for at være på forkant med tendenserne i år og overvej at tilføje en ny hat til din garderobe!

Dette er de essentielle tips, som enhver modeelsker skal vide om snapbacks. Disse hatte er et stilfuldt tilbehør og kan gøre ethvert outfit komplet!

Moderigtigt eller afslappet – der er ingen forkert måde at bære dem på, så længe du har øje for detaljerne og tilbehør korrekt med andre dele i din garderobe som sweatpants, t-shirt & jeans combo-outfits eller læderjakker over sweatere oven på skjorter, hvor der står “I <.” Disse typer giver forskellige vibes alt efter hvilke stemninger der rammer i løbet af hver dag, men alle elementer vil flyde sammen problemfrit, i høj grad takket være deres komplementære farver.

Sådan bærer du din snapback fremadvendt


Snapbacks er en populær stil af hovedbeklædning, der kan bæres af alle. Det er den perfekte go-to, hvis du er på udkig efter klassisk, skarp eller afslappet mode! Det skarpere look kræver, at din snapback peger lidt opad, så den afslører bærerens ansigt, mens den viser deres logo i al sin pragt (eller mangel på samme).

For smarte, men stilfulde outfits kan du prøve at kombinere disse huer med button-ups og chinos – de fungerer godt sammen, uanset om de duellerer med hinanden på kampdagen eller blot er ude at slentre rundt i byen; uanset hvad, vil begge dele supplere hinanden fint takket være deres matchende farver – selv om det kan tage tid at vænne sig til, fordi denne særlige kombination ikke er ligefrem nem som en leg.

Snapbacks til pop- og urban kultur

Snapbacks og hiphop-outfits har en fælles historie. De er blevet parret godt sammen siden 1990’erne, da de først kom på modebjerget for atleter, som de kunne bære under deres kasketter i de varme måneder eller som tilbehør ved sportsbegivenheder som fodboldkampe, hvor kasketter typisk ikke er lovpligtige, men altid er værdsat!

For at trække denne stil fremragende kan du måske gå med farver, der er neutraliserede, så dit dristige statement kommer klart igennem uden at være overvældende – perfekt, hvis du leder efter noget slankt, men stadig iøjnefaldende ude på en given dag.

Bær din snapback bagudvendt

Snapbacks er fremragende, hvis du vil undgå at se gammeldags og usikker ud. Hvis du vil bære din snapback fremadvendt, skal du sørge for, at sømmen af stof, der kommer ud under skyggen, peger nedad (som vist på billedet). Det kan være svært i starten, men når du først har lært det, vil det gøre det meget nemmere at bære denne stil!

Hvis det dog ikke gøres korrekt – hvilket mange mennesker gør, da de ofte opfattes som “ungdommelige” eller upassende af andre, selv om der ikke er nogen aldersgrænse for modesans!

kan det at bære en med ryggen mod bagdelen give en akavet stemning, fordi der lægges alt for meget vægt på, hvordan nogen ser ud i stedet for hvilken type tøj, der passer bedst til dem baseret på personlige præferencer/stilmål.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here